Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: lecitel.stranky1.cz
Osobní stránka

Děkovné dopisy:Osobní stránka na adrese: lecitel.stranky1.cz

Děkovné dopisy

LÉČENÍ NA DÁLKU

Vážený pane Němec,
ráda bych Vám Tímto chtěla poděkovat za vyléčení- mého 16-ti měsíčního syna. Po sedmidenní hospitalizaci v nemocnici na akutní laryngitidu ( z toho 2 dny JIP) se po dvou dnech objevil průjem a další 3 dny během dne 5x zvracel. Při kontrole v nemocnici mi řekli, že se jedná o vedlejší účinky podávaných antibiotik. Tak předepsali další lék na obnovení střevní flóry. Večer se však ke všemu přidala horečka 37,8 C a malátnost. Byl doslova bez síly. Jinak je to velmi živé , vitální dítě, plné síly a energie. Představa, že opět skončíme v nemocnici , mě úplně vyděsila.
Vzpomněla jsem si však na Vás , jak jste mé mamce loni určil datum mého porodu, což se přesně splnilo.
Hned večer jsem Vám volala, ale nebyl jste doma. Druhý den přišel dědeček a ten sám byl svědkem celé proměny. Večer jsem Vám volala ( odmítala jsem do něho cpát další léky) a to už Kuba spal.
Působením po telefonu přes mě jsem ucítila v břichu jako tlak, který po chvíli ustoupil. A pak se to stalo. Kubík stanul, začal běhat, smát se….. Dostal se mu do žil život.
Děda to komentoval slovy : ,, On má jiskru v oku,, A já jsem cítila na duši velký ,,KLID,,.
Do rána byl bez horečky a druhý den, kdy jste mi poradil, ať vynechám léky, se postupně začala spravovat i stolice.
K dnešnímu dni je naprosto fit, je to opět takový rošťák jako dřív a já pevně věřím, že se mu v brzské době podaří zapomenout na pobyt v nemocnici.
Ješte jednou bych Vám chtěla z celého srdce poděkovat, popřát Vám pevné zdraví a čistou mysl, protože jedno bez druhého nemůže být.
A kéž by jste pomohl ještě mnoha lidem, kteří právě tu Vaši pomoc potřebují.
Děkujeme Žaneta Fialová
-----
Rakovina plic

V roce 2009 mi byla diagnostikována rakovina plic s nádorem o velikosti 5x9 centimetrů. Po konzultaci s primářem onkologie, mi bylo sděleno, že nádor nelze operovat, a proto mi byla nabídnuta chemoterapie a ozařování. Na tuto léčbu jsem přistoupil a zároveň jsem hledal jiné možnosti léčby. Dozvěděl jsem se o léčiteli Oldřichu Němcovi a spojil jsem se s ním. Zahájili jsme intenzivní léčbu. Léčba probíhala tak, že pan léčitel docházel ke mně domů jednou týdně, působil na mně z blízka a zároveň na dálku po telefonu. Léčba byla velice úspěšná, po měsíci působení panem léčitelem a zároveň léčením pomocí chemoterapie se můj stav rapidně zlepšil, nádor se zmenšil o polovinu, čemuž se divili hlavně v nemocnici, že léčba je tak úspěšná. Nádor se zmenšil o tolik, že jsem mohl zahájit léčbu ozařováním. Po celé tři roky, na mě stále působí pan léčitel Němec, nyní však stači už jen jednou týdně, výsledky na onkologii mám negativní a nádor je zapouzdřen a v klidu. Tímto děkuji panu léčiteli Němcovi a doufám, že pomůže mnoha dalším lidem.

Horní Bludovice, 27. května 2012

Jiří Kaleta
-----

BOLEST KOLENE USTOUPILA

Vážený pane Němec !
Dovolte, abych Vám touto cestou poděkoval za pomoc, kterou jste mi poskytl při léčení bolesti mého kolena.
Mé poděkování přichází sice opožděně, ale dá se říci, že to byl i trochu z mé strany záměr. Jsou tomu totiž skoro dva měsíce, když jsem Vás poprvé požádal přes telefonní přístroj o zmírněnímých bolestí kolena pomocí Vašeho, dá se říci léčitelského umění. Vy jste mou žádost neodmítl a protože jste měl k dispozici mou fotografii, řekl jste mi , že to zkusíme.
Dodnes cítím pevné pocity při našem prvním léčení přes telefon. Cítil jsem , jak mi bolest odchází a já mohl opět bez bolestí našlapovat. Potom jsme toto léčení opakovali ještě přes telefon dvakrát.Od té doby žádné bolesti necítím. Potom jsem se dozvěděl od mé známé přítelkyně, která Vás zná osobně, že jste na mne působil svým léčitelským uměním i tehdy, když jsem Vás o pomoc nežádal, to bylo krátce po našem posledním telefonickém léčení. Musím Vám napsat, že jsem byl operován na meniskus levé kolena v roce 1984. Nyní , mě začalo koleno pobolívat, jsem požádal o lékařské vyšetření u odbor. Lékaře. Jelikož mě objednávali až za měsíc, využil jsem Vaší pomoci. Toto Vám píši na vysvětlenou , proč jsem s poděkováním Vám touto cestou, váhal přes měsíc. Čekal jsem , jestli se bolesti nevrátí. Zatím je vše v pořádku, cítím se fit, odborné vyšetření u lékaře jsem zrušil a vůbec jsem ho nenavštívil.
Pane Němec !
Musím se přiznat, že jsem byl také jedním z nevěřících lidí, kteří tuto metodu nejen neuznávají, ale vůbec jí nevěří. Nyní jsem patřičně svůj nazor a náhled změnil a Vaší léčebnou metodu plně uznávám a každému jí doporučuji.
Ještě jednou Vám p. Němec děkuji a přeji Vám dlouhého a stálého zdraví, hodně štěstí a spokojenosti v osobním životě a totéž celé Vaší rodině, která může být pyšná na to, že má ve svém středu muže s takovými schopnostmi, které jsou snad trochu dány od Boha a zbytkem osobností samou Schopnost pomáhat nemocným lidem je ta nejkrásnější a já Vám ještě jednou děkuji.
S pozdravem (bohužel nečitelný podpis)
-----
Poděkování léčiteli Oldřichu Němcovi

Ráda bych využila této možnosti a napsala zde můj krátký příběh. Ve věku 26 let jsem zatoužila po dítěti. S manželem jsme se tři roky snažili, ale marně. Věděla jsem, že to bude chtít nějaký zázrak, tento zázrak byla návštěva výše jmenovaného léčitele a další setkání s ním. Trpěla jsem endometriózou, která může být příčinou neplodnosti, můj manžel absolvoval vyšetření, kterému se říká spermiogram. Jeho výsledky rovněž nebyly příliš uspokojivé.
Věděli jsme, že klasická medicína má v určitých případech omezené pole působnosti, nebo tyto problémy řeší spíše invazivními metodami. Rozhodli jsme se s manželem pro příjemnější metodu řešení našeho trápení, a to metodou bioenergoterapie, kterou léčí pan Němec.
Tato metoda nevyžaduje pokaždé přímy kontakt mezi léčitelem
a klientem, ale lze ji provozovat i na dálku (a její působení cítíte
i v případě, že jste hodně daleko). Po více než půlročním léčení jsem konečně otěhotněla, těhotenství proběhlo bez problémů a pokud jsem v jeho průběhu trpěla např. migrénou či jiným problémem, stačilo vytočit číslo pana Němce a on na mě ochotně na dálku zapůsobil
a potíže zmizely.
Po narození náš syn trpěl vrozenou dysplazií kyčelních kloubů, lékaři předpovídali dlouhodobé léčení počínající širokými zábaly (Fresková peřinka), rehabilitací až po Pavlíkovy třmeny. Opět jsem kontaktovala pana Němce a při lékařské kontrole ve věku tří měsíců byl náš syn zcela bez problémů a to bez profesionální rehabilitace a bez nutnosti nosit Pavlíkovy třmeny. Nyní se těšíme naším zdravým 2 letým synem a čekáme další přírůstek do rodiny.
Zdaleka nejsme jediný případ, kterému náš léčitel pomohl se stejným problémem. Léčí taky různá jiná onemocnění. Pan Němec dostal dar od Boha, který se u něho projevil už jako u dítěte a díky němu pomáhá hodně lidem. Ještě jednou mu děkuji.
(LS)

-----
Psychické problémy, bolest hlavy

Vážený pane Němec

předem mého dopisu Vás srdečně zdravím a chci Vám moc poděkovat za to co jste pro mě udělal.
Od roku 2004 jsem se vážně léčila s psychotickou poruchou. Nejdříve jsem brala hodně silné léky, které mi zastavily problémy. Hrozně utlumovaly a přibrala jsem po této léčbě více jak 10 kg. Po roce mi léky na mou žádost vyměnili za slabší. Ze začátku jsem po nich i zvracela a měla divné stavy. Pak si tělo zvyklo a musela jsem je brát každý den. Sama jsem se snažila léky vysadit, ale vždy mě velmi bolela hlava, měla jsem brnění a bylo mi špatně. Myslela jsem, že už budu muset brát tyto léky navždy.
Možná už ani nevíte, ale kdysi jste hodně pomohl mému manželovi se žaludkem. Díky Vám je dnes v dobrém zdravotním stavu. Dlouho jsem váhala, jestli Vás můžu oslovit se svým problémem. Pak jsem se osmělila a zavolala Vám. Moc Vám děkuji za to, že jste mě neodmítl a hodně mi pomohl. Po třech Vašich působeních na mě, jsem cítila, že se něco děje a mohla bych léky vysadit. Zkusila jsem to a byla jsem bez problému a špatných stavů. Štěstím jsem málem brečela. Hlava mě přestala bolet a upravil se mi i spánek, který jsem měla narušený. Vrátilo se mi něco krásného. Moc si Vás vážím, že takhle pomáháte lidem.
Nevím jaká slova použít, abych Vám poděkovala.Velmi jste mi pomohl, moc Vám děkuji a přeji jen to nejlepší. Život je pro mě díky Vám zase zajímavý, veselý a barevný. Z celého srdce Vám děkuji a přeji Vám hodně zdraví a spokojenosti.
S úctou
Pavlína Pánková

-----
KRONOVA NEMOC

Vážený pane,
Dovolte popřát Vám hezké prožití svátků vánočních a zároveň přeji, hodně pokoje v duši, ať nadále mate sílu rozdávat energii všem potřebným a různě trpícím.
Na druhé straně chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat a snad se I podělit s Vámi a možná I s ostatními , kteří nejsou až tak dalece, nebo vůbec přesvědčeni o síle Vašich schopností.

Je někdy až neuvěřitelné a take to bylo u mne, že jsem tu schopnost bral pouze jako jednu z možných variant trpícího člověka. Až někdy později jste mne přesvědčil silou svých schopností , ikdyž já pouze jako medium jsem měl jejich účinek převést na svého syna, který prožíval těžké zdravotní chvilkyv boji s ,, Kronovou nemoci,, na nemocničním lůžku.
Stěží umím jakkoli dokonale popsat co v daný moment probíhalo mezi mnou a Vámi v moment Vašeho působení. Jsou to určitě síly a schopnosti , které nejsou hmatatelné a samozřejmě je není vidět. Ovšem ta síla toho pocitu byla vždy mnou silně vnímaná a můžu říci, že jsem jí cítil v celém těle a nebo na místě na kterém jsme se dohodli a Vy jste tam působil.
Neumím najít formulaic myšlenek, které by to všechno byly schopny popsat, ale na druhé straně je nutno říct, že v jakkýkoliv okamžik, když jste působil na dálku tj. Přes telefon a syn byl od nás obou vzdálen v nemocnici, druhý den se svěřoval s pocitem, který v tuto chvíli měl a místo na které jste působil se měnilo rapidně k lepšímu.
Závěrem děkuji za svého syna a samozřejmě za celou rodinu, že jste nám byl nápomocen v úsilí zvrátit špatný zdravotní stav našeho hocha a přivést jej do plnohodnotného života ve společnosti.
Ještě jednou Vám přejeme hodně úspěchův příštím roce a hodně životní síly v práci I v soukromém životě.
S pozdravem

Kubalkovi
-----

BOLESTI ZAD, PÁTEŘE, HLAVY,UCHA


Pane Něme děkuji Vám !

Jsem realisticky založená a na léčbu po telefonu jsem nevěřila.
Ale trvalé roční bolesti páteře, zad a hlavně hlavy a ucha mě k tomu dohnaly. Po úraze mě lékaři neprovedli rengenové vyšetření a hned mě poslai na celou řadu rehabilitací, bohužel jen s malým výsledkem. Obrátila jsem se tedy několikrát telefonicky na Vás. Nevím jak a proč to funguje, ale důležité je, že mi to pomohlo.
Pociťovala jsem při předávání energie velký tlak do bolestivých míst, který po 10 min zvolna odcházel přes ruce a nohy do země.
Nevím na jak dlouho, ale zbavil jste mě bolesti v uchu a čeho si nejvíc cením, bolesti hlavy. Občas mě otravují bolesti zad, ale to už je jen zanedbatelné.
Volala jsem Vám i v případě angíny.Tam bolest v krku zmizela po 2 hodinách, ale nemoc ve mě přetrvávala a musela jsem klasicky vybrat penicilín. Chtěl jste znát mé pocity, snažila jsem se je pravdivě vypsat.
Přeji Vám hodně moc zdarví a Všem Vašim pacientům, aby se jim bolesti zmírnily,nebo úplně vymizely.

Děkuji

Aut. Hofítková
Brno

-----

PSYCHICKÁ PODPORA

Milý pane Němec,

chtěla bych Vám ze srdce poděkovat za všechno co jste pro mě a celou moji rodinu udělal a za to, že nám stále tolik pomáháte.
Nyní když se s odstupem času dívám na tatínkovu nemoc, už jí vnímám jen jako velkou bolest a trápení, které nás postihly.Díky Vaší podpoře a taky: každovečerním modlitbám mi bylo umožněno zakoušet i u této věci Boží přítomnost a lásku.....
A také Vám velice děkuji, že mě častou podporou provázíte mým druhým těhotenstvím, které by jinak vzhledem k okolnostem bylo hodně náročné, a že jste nejednou pomohl mým nejbližším i několika lidem, které mám ráda.Proto bych Vám ráda věnovala knihu modliteb, kterou jsem asi před dvěma lety přeložila z němčiny. Věřím, že Vás potěší a přinese Vám hodně požehnaných chvil.
S vděčností
Martina , Příbor
-----

UZDRAVENÍ DCERY

Panu léčiteli Oldřichu Němcovi,
Život člověku uštědříuje velké rány.
Před několika léty dcera onemocnělavelmi vážně. Zdravotní stav se nelepšil, ztrácely jsme síly i naději. Ale jak už to v živitě chodí, když už jsme nevěděly kudy kam, náhoda nás svedlas p. Byrtusovou, která nám poradila ať zkusíme léčitele, že má s tím dobré zkušenosti. Dala nám kontakt na p. Němce.
A co se nestalo, nejen , že dceřiz nesnází pomohl, ale dokonce jí předpověděl, že se jí život ve 28 letech natolik změní, že se nebude stačit divit. A jak řekl tak se stalo, vše se vyplnilo.
Ve 28 letech se dcera vdala, porodila zdravého krásného syna, a jak by řekli lékaři: Zdravotní stav se stabilizovaný.
A proč to píšu?
Chci tímto poděkovat člověku, který pomohl v nesnázích .
Ze srdce děkuji p. Němec za Váš léčitelský dar a pomoc, kterou jste nám prokázal v době nejtěžší.
Nepopsatelné díky za všechno.
Matka Kateřiny
-----

SRDEČNÍ CHOROBA A ZHOUBNÝ NÁDOR


Příběh první:

V roce 1993 jsem onemocněla těžkou srdeční chorobou. Měla následovat transplantace srdce. Strašně jsem se tohoto zákroku bála.
Přes kamarádku jsem se dostala k panu Němcovi.
Řekl, že se pokusí zastavit zhoršování srdeční choroby. Jak řekl, tak se stalo. Stav se ustálil. Lékaři se tomu divili a připisovali úspěch ,,zázračným,, lékům. Mimo to mi působením ,, rozbil,, nádor- nezhoubný na děloze ve velikosti mužské pěsti.
Transplantaci srdce jsem nemusela podstoupit do dnešního dne, i když na pravidelné kontroly do Brna jezdím stále.

Příběh druhý:

18.12.2010 mi diagnostikovali zhoubný nádor v tlustém střevě. Je neoperovatelný, neboť mé slaboučké srdce by nevydrželo narkózu. Kardiology navrhované místní umrtvení při takové složité operaci nelze provést. Paní primářka z onkologie prohlásila, že radiace tento nádor neodstraní.
V zoufalství jsem se obrátila na pana Němce . Hned přijal mne i syna a 3 týdny na nás působí na dálku.. Celou svou vírou jsem se upla na to , že se stane zázrak jako před lety s mým chorým srdcem.
Velikánské díky panu Němcovi za to, co pro nás dělá.
Přeji mu mnoho síly a zdraví.


Straková Ludmila
Ostrava 30.1.2011
-----

BÉRCOVÉ VŘEDY

Tímto chci vyjádřit poděkování panu léčiteli Oldřichu Němcovi.
Mám už téměř šest let problémy s bércovými vředy. Na levé noze mám 1. Stupeň žilní nedostatečnosti, na pravé stupeň třetí. To je první důvod tvoření bercáků. Druhým důvodem je, že mám tzv. leukocytickou vaskulitidu, kdy bílé krvinky napadají kapiláry, což opět vede ke tvorbě bércových vředů.
Před několika lety jsem měl takové ,,krátery,,na které nic nezabíralo. Proto můj tehdejší kožní lékař pan Řepišťák použil Gramilflex- náplast k ,,umělé,, tvorběnové tkáně. To pomohlo.
Zhruba před třemi měsíci se situace opakovala, ovšem ve větší míře.Měl jsem například kráterovitý bércový vřed o průměru osm centimetrů.Nic nezabíralo a tak jsem se opět upnul na Gramilflex. Na žádný bércový vřed nezabral a nohy byly ( především pravá) velmi zdevastované.
Poté mi začala po osprchování spontánně téci vedle jednoho vředu krev. Po společném úsilí mamky a mne se podařilo krvácení zastavit.
Od paní kožní doktorky jsem byl za několik dní poslán do FN v Porubě.
Ještě před mou hospitalizací se nám , mamka a já , podařilo telefonicky spojit s panem léčitelem Oldřichem Němcem, který souhlasil s naší urgentní návštěvou.
Svou bioenergoterapii obě mé nohy stabilizoval (měl jsem totiž velký strach, že noha začne opět spontánně krvácet). Jeho působení pociťuji jako příjemný chlad.
Během mé hospitalizace v nemocnici (20 dnů) dennodenně na mé nohy působildálkově.Nejen , že se začala tvořit nová tkáň, ale taktéž se začala tvořit nová kůže.
Nyní jsem propuštěn z nemocnice, pan léčitel Oldřich Němec na mne na dále v dohodnutou dobu působí.
Musím dodat, že jsem extrémní kuřák(2 krabičky denně), ale problém ucpávání cév jsem si nikdy nepřipouštěl.Den před propuštěním z nemocnice jsem žádal ,,preventivně,, o vyšetření, zda se mi neucpávají cévy, kam mne měla poslat praktická lékařka, která mi sdělila, že už v roce 2007 jsem měl v propouštěcí zprávě z nemocnice uvedeno latinsky, že se mi ucpávají cévy, což jsem se tedy dozvěděl až od ní.
Taťkovi jsem se o tom zmínila, mamce však nikoli, z obavy že by jí to psychickyzdeptalo.
Osobně si vysvětluji mimořádné léčitelské schopnosti pana Oldřicha Němce tím, že mu byly uděleny vyšší mocí.


Robert S.